sâmbătă, 6 decembrie 2008

Dupa sexe

Ne impartim in doua categorii: sexul penetrabil si sexul penetrant cel putin asa se scrie.
Dupa cum sunt si doua categorii de femei. Altfel se face clasificarea. Nu curve si femei in general. Mi s-a spus ca toate femeile sunt curve, pana si mama la sanul careia am supt, pana si sora mai mare care a avut grija de mine cand eram mic. Toate sunt curve. Pentru ca gem in timp ce fac sex, pentru ca mimeaza orgasmul si boul ce gafaie deasupra lor habar nu are unde naiba e ascuns punctul g si ca tu strigi nu de placere , ci de durere. Tampitul dracului a gresit gaura, iar. Se intampla oricui, iti spui in sinea ta. Si mergi la baie, tragi un dus si il speli pe cretin de pe tine.
Nu sunt doua categori de barbati, cei care merg sa faca sex pe bani si cei care nu merg sa faca sex pe bani. Sunt mai multe. De aia mi se pare meseria de gigolo una nedreapta. Tipul vine face sex si ia banii. Are orgasmul garantat prin nastere, e barbat. Si ea ramane si cu banii dati si nesatisfcauta. Si acuma de pe randul din spate o voce masculina plina de tandrete zbiara: "E frigida, da-o mortii ma-sii". Si eu ii raspund la fel de suav si delicat "Da-te tu-n mortii ma-tii, toate prostituatele iau bani, da nu au orgasm".
Mai caut printre notite. Alte clasificari. Femei care intra in anumite categorii si femei care nu intra deloc la nici o categorie. Alte categorii? Femei care s-au nascut sa fie femei satisfacute de barbati, ele nu satisfac nici o pofta trupeasca si nici un moft. Sunt satisfacute si atat. Le recunoastem pe strada dupa urmatoarele semnalmente:
  • nu stiu sa se masturbeze
  • in viata lor nu le-a iesit un cos
  • nu au anemie, lipsa de calciu si celulita
Nici macar nu devin isterice si nu sufera de atacuri de panica cand realizeaza ca s-au ales cu un partener stabil, nu din punct de vedere psihic bineinteles. Partenerul atat de prezent in viata ei, incat dupa ce partida de sex se finalizeaza nici macar nu isi strange ciorapi si chiloti aruncati alandala prin camera si pleaca acasa. Nu dom`le, ramane in patul ei. De aia, sa nu se poate termina tipa nici cu vibratorul ca tu stai pe capul ei.
Tot la capitolul categorii intra si femeile care fac sex desupra si femeile care fac dedesubt. Ideea de "femeia mereu deasupra" a apartinut unui barbat. Findu-i prea lene s s-a gandit sa ii spuna Cosanzenei "Treci fa deasupra, ca as face sex da mi lene". Tipul probabil facea flotari in timpul liber, ca doar nu e tampit sa mearga la lucru daca proatsa are bani sa il tina acasa, si il mai dureau si coatele sa incerce pozitia aia cu misionarul in jungla. Poate s-a gandit ca e mai confortabil pe spate si s-a aruncat inaintea ei in pat, dupa ce s-a dat startul la usa.
Daca ai gasit tu alte categorii, astept detalii. De barbati care inseala si nu zic ca sa pastreze aparentele, de barabti care inseala si zic ca is prea lenesi sa ascunda, de barbati care nu stiu sa ascunda. Mai sunt si femei care cauta punctul g in shopping sau alea care nu tin regim niciodata si arata excelent sau femei care au promis ca nu vor mai face sex din dragoste. Tu in cate categorii intri?Sau tu le clasifici altfel? Doar femei si barbati...

6 comentarii:

iulineaţa spunea...

Pro FM !

inveti multe in viata...cum sa te speli , cum sa t imbraci, cum sa faci SEX? nuuu...e instinctual...puterea? e la voi...o curva e cea mai puternica persoana d p lume daca i s-o iei dintr-un anumit pct d vedere...femeia...e singura care alege dintre buruieni...si nu invers ... tocurile, o arma mai mult decat o deficienta...privirea, o sabie ce taie-n carne vie si parul si coapsele si toate iti ridica nivelul de trai de-a dreptul...e mai fain asa ... baietii nebuni si voi cu orgasmul vostru rarisim si intelepciunea care vine odata cu el...in fond si la urma urmei...noi va facem sa radeti doar ca sa va F< >M ... asa ca ce mai atata cearta ?:D

Anonim spunea...

Eu fac sex nu ofer orgasme

Cristian Vicol spunea...

My name is Don Juan de Marco. I made love to more than a thousand women and none of them has left my arms unsatisfied...Voi nu aveti orgasme noi va cumparam masini ca sa avem...e echitabil cred eu... Ca barbat daca esti capabil sa oferi orgasme ai sa o faci pentru k dupa aia vei face sex pe gratis, si pentur ca te vei transforma dintr-o simpla p***a in "ala care m-a terminat"... Conteaza din ce punc de vedere privesti intreaga situatie. Of! daca am vorbi Venusiana...

Simion Alexandru spunea...

Dar....despre dragoste ce zici?

reborn_smoker spunea...

Simion Alexandru spunea...

Dar....despre dragoste ce zici?

De unde atata dragoste? Se da undeva la colt de strada?
Dragostea e doar un alt laitmotiv pentru care oamenii fac sex,un alt interes pe care il urmaresc.
Dragostea nu e. Barbatul e doar o prelungire inutila a unui penis.

Cristian Vicol spunea...

Iar femeile ceva de care sa te ti cand faci sex